Rabarberkompott med frusen vit choklad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rabarberkompott med frusen vit choklad

Försommarens stora smak är väl ändå rabarber. Här kokar du en enkel kompott som smaksätts med lite citron och vaniljstång. Till rabarberkompotten passar perfekt att servera fryst yoghurtbräck som görs av vit choklad och yoghurt som toppas med kaksmulor, frystorkade hallon och pumpakärnor.

Rabarberkompott med frusen vit choklad

Ingredienser

4 portioner

Frusen vit choklad

100 g vit choklad
2 dl matyoghurt
2 havreflarn
2 msk frystorkade hallon
2 msk pumpakärnor

Rabarberkompott

500 g rabarber
1 citron (saft och skal)
1 vaniljstång
5 dl vatten
2 1/2 dl strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Smörstekt rabarber med honung
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad