Rabarberkompott med frusen vit choklad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rabarberkompott med frusen vit choklad

Försommarens stora smak är väl ändå rabarber. Här kokar du en enkel kompott som smaksätts med lite citron och vaniljstång. Till rabarberkompotten passar perfekt att servera fryst yoghurtbräck som görs av vit choklad och yoghurt som toppas med kaksmulor, frystorkade hallon och pumpakärnor.

Rabarberkompott med frusen vit choklad

Ingredienser

4 portioner

Frusen vit choklad

100 g vit choklad
2 dl matyoghurt
2 havreflarn
2 msk frystorkade hallon
2 msk pumpakärnor

Rabarberkompott

500 g rabarber
1 citron (saft och skal)
1 vaniljstång
5 dl vatten
2 1/2 dl strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Smörstekt rabarber med honung
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Honungsbakad rabarber med vit chokladyoghurt och pistagenötter
Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarber semifreddo med vitchoklad och kardemumma
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillbakad rabarberpaj med citron och vit choklad
Betyg 3.6 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarberkladdkaka med vit choklad och kardemumma
Betyg 4.3 av 5.175 personer har röstat
Receptet har 62 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vit chokladkaka med citron och rabarber
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad