Rabarber med vanilj och kardemummasås
Annorlunda och mumsigt rabarberrecept som dessutom är lättlagat. Rabarber med vanilj och kardemummasås är fluffigt och smakrikt tack vare vaniljvispen, kardemumman, mandeln och de härliga bitarna av rabarbern.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001
Ingredienser
4 portioner
8 rabarberstjälkar
1 dl mandelspån
2 msk margarin
1 1/2 dl vit sirap
1 msk brun farin
2 1/2 dl vaniljvisp
1/2 tsk malen kardemumma
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart gott och lättlagat.
Marika
2006-06-05Väldigt gott men framförallt lättlagat. Tänk alla rabarber man har i frysen efter sommarens skörd och man tröttnar lite på paj. Då är det perfekt att plocka fram det här receptet!
Beatrice
2003-07-20Var använder man vispgrädden? Det måste ju vara vaniljvispen man menar, eller?
Anna
2002-12-19