Purjolöksterrin

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Purjolöksterrin

Här är ett spännande recept på purjolöksterrin med fräscha och smakrika ingredienser som savoykål, tomat och purjolök. Du serverar purjolöksterrinen med en lantlig sås som du gör på färska örter, fransk senap och yoghurt. Mycket gott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Purjolöksterrin

Ingredienser

8 portioner
8   savoykålsblad
8   tomater
2   purjolökar
3   gelatinblad
3 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)

Sås

3 dl  mild naturell yoghurt
1 msk  fransk senap
salt
vitpeppar
färska örter t ex dill, timjan, gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sillsallad med stingig sås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftbulgur
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk med kall räk- och romsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkotletter med senap och örter
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga