Helt fantastiska pannbiffar tillagade med grädde i färsen vilket gör biffarna extra saftiga. Den härligt gräddiga kantarellsåsen som serveras till gör rätten lyxig och makalös.
Ingredienser
4 portioner
400
g
nötfärs eller blandfärs
2
äggulor
1
tsk
salt
1
krm
mald vitpeppar
2
dl
vispgrädde
2
msk
smör eller margarin
hackad persilja att strö över
nykokt potatis till servering
Kantarellsås
300
g
kantareller eller annan färsk svamp
1
msk
smör eller margarin
1
liten gul lök
3
dl
vispgrädde
soja
salt
ev vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
19
5 st
Kommentarer
Peter
2006-11-29
Betyg 4 hattar av fem möjliga
Madelen
2004-09-21
Väldigt gott, man måste festa till det ibland.
Siv
2003-10-27
2 dl vispgrädde i smeten och 3 dl vispgrädde i såsen!!!!! Alldeles för mycke fett.
Mvh Siv
Kommentarer
Peter
2006-11-29Betyg 4 hattar av fem möjliga
Madelen
2004-09-21Väldigt gott, man måste festa till det ibland.
Siv
2003-10-272 dl vispgrädde i smeten och 3 dl vispgrädde i såsen!!!!! Alldeles för mycke fett. Mvh Siv