Primörtallrik

Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Primörtallrik

En primörtallrik fylld av fräscha färska grönsaker: sparris, spenat, morot, salladslök och champinjoner. Servera med kassler, som du halstrar, grillar eller steker, och en fyllig gourmetkräm med smak av basilika, honung, pepparrot och citronmeliss.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1996

Primörtallrik

Ingredienser

4 portioner
1   knippa grön färsk sparris (à ca 400 g)
3   stora morötter
500 g  färsk spenat
1   knippa salladslök
3   vitlöksklyftor
15   schalottenlökar
200 g  färska champinjoner (eller ostronskivling)
ca 400 g  kassler
3 msk  smör eller margarin
salt
1 msk  pinjenötter (eller solrosfrön)

Gourmetkräm

1   burk kvarg gourmet
2 msk  riven pepparrot
2 msk  hackad citronmeliss
2 msk  hackad färsk basilika
1   knivsudd honung
salt
nymald peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kallskuren kassler med champinjonsallad
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Annas matlådepudding
Betyg 1.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kassler med citronrasp
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga