Prästostbiffar med äppelchutney
![Prästostbiffar med äppelchutney](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Prästostbiffar med äppelchutney är ett spännande recept med olika, överraskande smaker som dina gäster nog inte har ätit tillsammans förut. Servera prästostbiffarna med äppelchutney, klyftpotatis och en grönsallad.
![Prästostbiffar med äppelchutney](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g blandfärs
1 dl ströbröd
1 1/2 dl mjölk
100 g prästost (lagrad, i kuber)
1 ägg
1 liten gul lök (finhackad)
1 tsk salt
1 krm peppar
Till stekning
2 msk smör eller margarin
Äppelchutney
3 äpplen (skalade, i bitar)
1 rödlök (i bitar)
1 msk rapsolja (kallpressad)
2 msk äppeljuice (koncentrerad)
1 msk honung
1 msk vinäger
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer