Prästostbiffar med äppelchutney

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Prästostbiffar med äppelchutney

Prästostbiffar med äppelchutney är ett spännande recept med olika, överraskande smaker som dina gäster nog inte har ätit tillsammans förut. Servera prästostbiffarna med äppelchutney, klyftpotatis och en grönsallad.

Prästostbiffar med äppelchutney

Ingredienser

4 portioner
500 g  blandfärs
1 dl  ströbröd
1 1/2 dl  mjölk
100 g  prästost (lagrad, i kuber)
1   ägg
1   liten gul lök (finhackad)
1 tsk  salt
1 krm  peppar

Till stekning

2 msk  smör eller margarin

Äppelchutney

3   äpplen (skalade, i bitar)
1   rödlök (i bitar)
1 msk  rapsolja (kallpressad)
2 msk  äppeljuice (koncentrerad)
1 msk  honung
1 msk  vinäger
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Apelsin- och ingefärsglögg
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äpplig mellisgröt
Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Helstekt strutsbiff med rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinglögg
Betyg 3.8 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Curry- och äppelsås
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Isad äppelglögg
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga