Potatisgnocchi med svamp, bacon och pinjenötter

Festlig italiensk gnocchi, med knaperstekt bacon, krispiga pinjenötter och champinjoner. En lättlagad och god måltid. Du serverar gnocchin med hyvlad parmesan.

Gör så här
Har du lagat receptet?

Festlig italiensk gnocchi, med knaperstekt bacon, krispiga pinjenötter och champinjoner. En lättlagad och god måltid. Du serverar gnocchin med hyvlad parmesan.

Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stJag tänker varje gång att det borde vara en sås men sedan blir det perfekt utan. Så gott!
Cecilia
Mycket gott & lättlagat! Stekte svampen väl eftersom jag inte gillar svampig svamp 😉
Cecilia
Jättegott och snabb- och lättlagat! Tog cashewnötter istället för pinjenötter och använde inte fullt så mycket gnocchi så proportionerna blev bättre. Smaskens!
Anna
Mycket uppskattat på dammiddag.Vi bytte ut vanliga potatisgnoccin till potatisgnocci med mozarella med tomat.Det blev en höjdare,krämigt och lite lyxigare variant.
Marie
Det här är riktigt gott och lättlagat. Vi tog rökt skinka, rucola och mandel andra gången. Det blev ännu bättre (och nyttigare). Viktigt att låta svampen steka länge så att det inte blir vattnig. Perfekt fredagsrätt.
Linda
Super gott! Kommer att tillagas många gånger i vår familj! Hade dock i 2 paket bacon :-)
Sofia
har inte
Messi