Potatis- och paprikaterrin med halstrad sik

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Potatis- och paprikaterrin med halstrad sik

Denna potatis- och paprikaterrin med halstrad sik tar lite tid i anspråk, men bjuder på smaker av hög klass som kommer från den fina curryoljan. Med filodeg gör du terrinen på paprika och potatis som står sig fint bredvid de halstrade sikfiléerna.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
2 sikfiléer med skinnsidan kvar (à 200-300 g)
1 msk curry
1 dl jungfruolja

Terrin

3 stora bakpotatisar
3 röda paprikor
4 schalottenlökar
4 ark filodeg eller smördeg

Gör så här

12:00:00
00:15:00
00:15:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Friterad bakpotatis med ost och dragon
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blomkålssoppa med salami
    Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Köttfärsgryta med selleri och curry
    Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad