Potatis- och morotskaka

10
6
Potatis- och morotskaka

Potatis- och morotskaka är ett otroligt gott tillbehör till både fågel- och kötträtter. Effektfullt att servera till långbakad högrev med tomat- och vitlökssmör.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Potatis- och morotskaka

Ingredienser

10 portioner
1 1/4 kg
potatis
3
morötter
1/2 dl
rapsolja
1 1/2 tsk
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Tips

Gott tillbehör till både fågel och kött.

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Mathias

7/22/2020

Tog inte ihop som jag tänkt mig men smaken var ok

Torbjörn

6/10/2016

Sorry det står ju 1 1/4 dvs 1.25 kg :)

Torbjörn

6/10/2016

Varför skriver ni 11/4 kg? För att utmana läsaren på huvudräkning?

Testa liknande recept