Potatis- och morotskaka

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
7
Potatis- och morotskaka

Potatis- och morotskaka är ett otroligt gott tillbehör till både fågel- och kötträtter. Effektfullt att servera till långbakad högrev med tomat- och vitlökssmör.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Potatis- och morotskaka

Ingredienser

10 portioner
1 1/4 kg potatis
3 morötter
1/2 dl rapsolja
1 1/2 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Hej! Ska man använda fast eller mjölig potatis?

Ida

2023-12-18

Tog inte ihop som jag tänkt mig men smaken var ok

Mathias

2020-07-22

Sorry det står ju 1 1/4 dvs 1.25 kg :)

Torbjörn

2016-06-10

Testa liknande recept

Frasiga potatisrosor med färskost
Betyg 3.5 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oxfilé med sås och tillbehör
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Råstekt potatis
Betyg 4.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Oxfilé med duxelle och rotselleripuré
Betyg 4.4 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Förföriskt goda pilgrimsmusslor
Betyg 4.6 av 5.
278 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatisterrin
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga