Potatis- och morotskaka

Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Potatis- och morotskaka

Potatis- och morotskaka är ett otroligt gott tillbehör till både fågel- och kötträtter. Effektfullt att servera till långbakad högrev med tomat- och vitlökssmör.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Potatis- och morotskaka

Ingredienser

10 portioner
1 1/4 kg potatis
3 morötter
1/2 dl rapsolja
1 1/2 tsk salt

Gör så här

01:30:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Hej! Ska man använda fast eller mjölig potatis?

    Ida

  • Tog inte ihop som jag tänkt mig men smaken var ok

    Mathias

  • Sorry det står ju 1 1/4 dvs 1.25 kg :)

    Torbjörn

Testa liknande recept

Frasiga potatisrosor med färskost
Betyg 3.5 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Lyxig oxfilé med rödvinssky och friterad klyftpotatis
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Råstekt potatis
Betyg 4.7 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Oxfilé med duxelle och rotselleripuré
Betyg 4.5 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Förföriskt goda pilgrimsmusslor
Betyg 4.6 av 5.295 personer har röstat
Receptet har 44 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatisterrin
Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad