Potatis- och morotskaka

Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Potatis- och morotskaka

Potatis- och morotskaka är ett otroligt gott tillbehör till både fågel- och kötträtter. Effektfullt att servera till långbakad högrev med tomat- och vitlökssmör.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Potatis- och morotskaka

Ingredienser

10 portioner
1 1/4 kg potatis
3 morötter
1/2 dl rapsolja
1 1/2 tsk salt

Gör så här

01:30:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Hej! Ska man använda fast eller mjölig potatis?

    Ida

  • Tog inte ihop som jag tänkt mig men smaken var ok

    Mathias

  • Sorry det står ju 1 1/4 dvs 1.25 kg :)

    Torbjörn

  • Varför skriver ni 11/4 kg? För att utmana läsaren på huvudräkning?

    Torbjörn

  • Hej! Prova gärna igen - kan ha varit ett tillfälligt fel.

    Ica-köket

  • Enkelt, lite annorlunda och mycket gott! Men varför kan man inte spara receptet bland sina "sparade recept" ???

    Richard

  • SUPERGOTT och enkelt, kan göras klart innan.

    Jan

Testa liknande recept

  • Frasiga potatisrosor med färskost
    Betyg 3.5 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Råstekt potatis
    Betyg 4.8 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Förföriskt goda pilgrimsmusslor
    Betyg 4.6 av 5.297 personer har röstat
    Receptet har 45 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatisterrin
    Betyg 4.4 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad