Potatis med het räksallad

Ugnsbakad potatis med smaskig räksallad. Schalottenlök, chili och vitlök ger räksalladen hetta och goda smaker. Fyll potatisarna med räksalladen och baka sedan i ugnen cirka 5 minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Ingredienser
4 portioner
16 små potatisar (gärna mandelpotatis)
2 msk olivolja
salt och peppar
Räksallad
300 g skalade räkor (300 g skalade motsvarar ca 750 g med skal)
2 schalottenlökar
1 chilifrukt, t ex jalapeño eller spansk peppar
2 vitlöksklyftor
1 tsk tandoorikrydda
1 msk senap
1/2 dl hackad persilja
salt och peppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Recepetet passar även för 10 bufféportioner (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentarer