Porter- och sirapsspjäll

Härliga revbensspäll som kokas in i ljuvliga smaker av bland annat porter, soja, sirap och chiliflakes! Tips: Tillaga revbensspjällen i förväg och värm dem lätt strax före servering så får du mer tid för dina gäster!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Gör så här
00:10:00
01:00:00
00:45:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stMycket gott! Jag har aldrig tillagat revben förut, men de här var lätta att lyckas med.
Maria
Vad är gott att ha som tillbehör?
Maria
Hej Maria! Jag tycker att en krämig potatissallad passar fint till revbenen så här års. Tex denna: https://www.ica.se/recept/gron-potatissallad-729658/ Hoppas det smakar. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Bästa revbenen! Gör dom både till jul och som söndagsmiddag 🙂
Catherina
Funkar även finfint med hel bit karré!
Frida
Jag bytte ut sirapen och portern mot vatten. Jättegott.
Mattias
Har aldrig ätit så goda revbensspjäll förut!
Sandra
Jättegott! Chili sirap och porter. Bra kombo.
Johan
Vårt favoritrecept! Supergott!
Leena
Hej Leena! Kul att ni hittat en favorit. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Jättegoda!
Jörgen
Vansinnigt gott! :-) Smälter i munnen.
Helen