Porter- och sirapsspjäll

Härliga revbensspäll som kokas in i ljuvliga smaker av bland annat porter, soja, sirap och chiliflakes! Tips: Tillaga revbensspjällen i förväg och värm dem lätt strax före servering så får du mer tid för dina gäster!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Gör så här
00:10:00
01:00:00
00:45:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott! Jag har aldrig tillagat revben förut, men de här var lätta att lyckas med.
Maria
2024-12-30Vad är gott att ha som tillbehör?
Maria
2024-07-22Hej Maria! Jag tycker att en krämig potatissallad passar fint till revbenen så här års. Tex denna: https://www.ica.se/recept/gron-potatissallad-729658/ Hoppas det smakar. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-07-23Bästa revbenen! Gör dom både till jul och som söndagsmiddag 🙂
Catherina
2022-12-24