Pollo alla Diavola
Pollo alla Diavola är en fabulös rätt vars smakkombination är en ren fullträff! Du stoppar kycklingen med vitlök och marinerar den med rosmarinsolja. Toppad med en skiva apelsin och ugnstekt potatis är rätten fulländad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
Ingredienser
6 portioner
3 vitlöksklyftor
2 majskycklingar (à ca 1 kg)
1 msk finhackad rosmarin
3/4 dl olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 apelsiner
1 1/5 kg potatis
flingsalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Och vad göra med den andra hälften av rosmarinoljan?
Stig
2023-11-19Hej Stig! Den ska blandas med potatisen (steg 8) och tillaga i ugnen. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-11-21