Pollo alla Diavola

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pollo alla Diavola

Pollo alla Diavola är en fabulös rätt vars smakkombination är en ren fullträff! Du stoppar kycklingen med vitlök och marinerar den med rosmarinsolja. Toppad med en skiva apelsin och ugnstekt potatis är rätten fulländad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Pollo alla Diavola

Ingredienser

6 portioner
3 vitlöksklyftor
2 majskycklingar (à ca 1 kg)
1 msk finhackad rosmarin
3/4 dl olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 apelsiner
1 1/5 kg potatis
flingsalt

Gör så här

01:10:00
00:30:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hej, ni har glömt chilin - kryddan som gör italiensk mat djävulsk.

    Mårten

  • Och vad göra med den andra hälften av rosmarinoljan?

    Stig

    Hej Stig! Den ska blandas med potatisen (steg 8) och tillaga i ugnen. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Grönt te med rosmarin och salvia
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Långkokt lammstek i olivolja
    Betyg 4.2 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad