Plättar med cottage cheese

Letar du efter ett gott och mättande mellanmål är dessa smarriga och cottage cheeseplättar definitivt något för dig! Huvudingredienserna är ägg och cottage cheese, som du blandar med lite mjöl och salt. Servera gärna med sylt och cottage cheese.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärde är beräknat per plätt utan serveringsförslag.
Energi210 KJ / 50 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater2 g
Protein4 g
Kommentarer
18 stToppen gräddar i våffeljärnet istället för att steka fördelar: mindre os, smeten fördelas lättare och det blir jämnare tillagat.
Janet
Tog extra ägg och lite mjölk i och mer mjöl . De blev bra ena sidan men något degiga , ska de bli så ?
Åsa
Helt ok. Fastnar lätt i pannan. Jag lade till ytterligare 1 msk mjöl, 1 tsk bakpulver och 1 tsk vaniljsocker för att de skulle bli fluffigare, lättare att vända och lite sötare.
Josefine