Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Pizzasallad med physalis

Annorlunda, gott och oerhört lättlagat recept på pizzasallad med physalis, salladskål och olja. Pizzasalladen får tack vare physalisen både ett tilltalande utseende och en lockande smak.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj och strimla salladskålen, gärna med osthyvel. Dela physalisfrukterna på mitten.
  2. Lägg i en bunke och ringla över olivolja och vinäger. Smaksätt med lite salt och peppar. Garnera med ruccola.

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 salladskålshuvud (à ca 500 g)
  • 1 ask physalis
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • salt och peppar
  • ruccolablad
Lägg till i inköpslistan