UNDER 30 MIN | Enkel

Pizza på polarkaka

En mellispizza som enkelt svängs ihop, perfekt ju! Ingredienserna är få vilket är toppen när det ska gå fort. Men underskatta inte smaken, då denna pizza på polarkaka kan komma att bli en ny favorit!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Bred peston på brödet och toppa med skinka och ost. Lägg brödet på en plåt och sätt in mitt i ugnen ca 10 minuter.

För alla

Kontrollera noga innehållet i peston. 
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 1 polarkaka
  • 1 msk pesto med basilika
  • 1 skiva skinka
  • 2 skivor ost

Näringsvärde
Per portion

Energi 944 kJ / 226 kCal