Pitabröd med labneh och ugnsrostad sötpotatis

0
0
Pitabröd med labneh och ugnsrostad sötpotatis

Labneh är en underbar färskost som du gör med turkisk yoghurt, kryddor och olivolja. Här serveras den på varmt pitabröd och toppas med ugnsrostad sötpotatis. Underbart enkelt och gott och perfekt som en smårätt eller enklare lunch.

Skriv ut

Samarbete med:

Pitabröd med labneh och ugnsrostad sötpotatis

Ingredienser

4 st
ca 400 g
sötpotatis
2 tsk
olivolja
1
vitlöksklyfta
-
salt
-
peppar
4 st
pitabröd
1 msk
olja
1
citron (skalet)
250 g
labneh bollar av färskost (se länk i steg 6)
ca 2 msk
flytande honung

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet och labneh.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria pitabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept