Pikantsill

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pikantsill

Testa en ny variant av inlagd sill på midsommarbuffén i år! Pikantsillen är enkel att förbereda och allt du behöver göra är att blanda ihop ingredienserna. Sillen får ljuvlig smak av bland annat rödvinsvinäger och saltgurka.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Pikantsill

Ingredienser

4 portioner
400 g matjessillfiléer

Sås

2 dl olivolja
3/4 dl rödvinsvinäger
1 msk socker
1 finhackad rödlök
1 fintärnad saltgurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomatsill
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carlssons delight
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillcarpaccio
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill Aurora
Betyg 1.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessill med gurksås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga