Pikantsill
![Pikantsill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Testa en ny variant av inlagd sill på midsommarbuffén i år! Pikantsillen är enkel att förbereda och allt du behöver göra är att blanda ihop ingredienserna. Sillen får ljuvlig smak av bland annat rödvinsvinäger och saltgurka.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998
![Pikantsill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g matjessillfiléer
Sås
2 dl olivolja
3/4 dl rödvinsvinäger
1 msk socker
1 finhackad rödlök
1 fintärnad saltgurka
För alla
Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer