Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Pikantsill

Testa en ny variant av inlagd sill på midsommarbuffén i år! Pikantsillen är enkel att förbereda och allt du behöver göra är att blanda ihop ingredienserna. Sillen får ljuvlig smak av bland annat rödvinsvinäger och saltgurka.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samman såsingredienserna.
  2. Skär sillen i bitar. Vänd ner sillbitarna i såsen. Låt ta smak över natten.

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g matjessillfiléer
Sås
  • 2 dl olivolja
  • 3/4 dl rödvinsvinäger
  • 1 msk socker
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 fintärnad saltgurka
Lägg till i inköpslistan