Pikantsill

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pikantsill

Testa en ny variant av inlagd sill på midsommarbuffén i år! Pikantsillen är enkel att förbereda och allt du behöver göra är att blanda ihop ingredienserna. Sillen får ljuvlig smak av bland annat rödvinsvinäger och saltgurka.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Pikantsill

Ingredienser

4 portioner
400 g  matjessillfiléer

Sås

2 dl  olivolja
3/4 dl  rödvinsvinäger
1 msk  socker
1   finhackad rödlök
1   fintärnad saltgurka

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomatsill
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carlssons delight
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillcarpaccio
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill Aurora
Betyg 1.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matjessill med citron- och pepparrotscrème och ägg
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga