Picklad rödkål

Rödkål är en klassiker på julbordet. Prova en ny lite krispigare version i år. Istället för att rödkålen kokas på klassiskt vis picklas den i en kryddlag på ingefära, kanel och stjärnanis. Fräscht och smakrikt!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Gör så här
00:05:00
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per portion på 6 portioner.
Energi171 KJ / 40 kCal
Fett0.3 g
Salt0.68 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
11 stLägg gärna till att lagen bör silas innan den hälls över rödkålen. Det blir en hel del petande för att få ut kryddorna när man väl ska äta.
Staffan
Mycket gott. Den bästa smaken är dagen efter.
Nadezhda
Smakar tvättmedel tyvärr.
Sarah