Piadina med sparris, getost och mandel

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Piadina med sparris, getost och mandel

Piadina är ett italienskt tunnbröd som du steker och fyller, exempelvis med stekt sparris, getostkräm och rostad mandel. Perfekt som lunch eller lättare middag. Gott och lättlagat!

Piadina fylld med stekt sparris, getostkräm, mandelspån och spenat ligger på en tallrik. Lila servett och bestick på sidan.

Ingredienser

2 st
250 g grön sparris
1 msk olivolja
salt
svartpeppar
150 g getost (chèvre)
1/2 dl crème fraiche
2 piadina flatbread
1/2 förp babyspenat (à 65 g)
4 msk rostade mandelspån

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi3734 KJ / 891 kCal
Fett58 g
Salt4 g
Kolhydrater61 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Flatbread med kyckling och fetaost
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Piadina caprese
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Piadina med skagenröra
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bowl med gurt och mango
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mini fish tacos
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad