Piadina med sparris, getost och mandel

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Piadina med sparris, getost och mandel

Piadina är ett italienskt tunnbröd som du steker och fyller, exempelvis med stekt sparris, getostkräm och rostad mandel. Perfekt som lunch eller lättare middag. Gott och lättlagat!

Piadina med sparris, getost och mandel

Ingredienser

2 st
250 g grön sparris
1 msk olivolja
salt
svartpeppar
150 g getost (chèvre)
1/2 dl crème fraiche
2 piadina flatbread
1/2 förp babyspenat (à 65 g)
4 msk rostade mandelspån

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi3734 KJ / 891 kCal
Fett58 g
Salt4 g
Kolhydrater61 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Piadina med kronärtskocka och ricotta
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Flatbread med kyckling och fetaost
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Piadina caprese
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Piadina med mozzarella och parmaskinka
Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Piadina med skagenröra
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Amerikanska pannkakor med gurt och bär
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad