Peters snabb-kimchi

Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Peters snabb-kimchi

Denna snabblagade kimchi är en mycket förenklad variant av den koreanska kryddiga nationalrätten. Snabb kimchi kan göras på pak choi eller salladskål. Smaker ges därtill ifrån purjolök, ingefära, sambal oelek och så vitlök förstås. Snabb kimchi är ett smakrikt tillbehör som passar till rätter på alltifrån kött till fisk, fågel och skaldjur.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Peters snabb-kimchi

Ingredienser

6 portioner
1 kg pak choi eller salladskål
1 liten purjolök (à ca 150 g)
2 vitlöksklyftor
1 msk finriven ingefära
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk matolja
2 tsk socker
1 tsk salt
2 msk sambal oelek

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Hej. Jag undrar om man kan använda fisksås istället för vitvinsvinäger och matolja.

    Céline

  • Hur länge kan man spara den i kylskåp .

    Barbro

    Hej! Några dagar i kylskåp klarar den. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Det går jättebra att använda vitkål också.

    Anette

Testa liknande recept

  • Kimchi på pak choi
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lövbiff teriyaki med snabbkimchi
    Betyg 4.5 av 5.63 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pork teriyaki med kimchi
    Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Udonnudlar med kimchi
    Betyg 4.5 av 5.120 personer har röstat
    Receptet har 28 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kimchitacos
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad