Pestokyckling

Detta jättegoda och snabblagade recept på pestokyckling gör du genom att låta brynta kycklingfiléer koka i en blandning av purjolök, grädde och pesto. Ät din saftiga kyckling med pasta eller kanske frästa grönsaker och bröd.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
12 stTrots pestosåsen blev det smaklöst.
Jan
Väldigt gott! räcker med en purjolök :)
Lisa
Riktigt gott! En purjolök räcker tycker jag och jag hade även i soltorkade tomater. Nästa gång ska jag har lite mer pesto i och champinjoner.
Angela
Jättegott och enkelt! En purjolök räckte absolut, och jag pressade även i en vitlöksklyfta. Vi åt med färskpasta och en fräsch tomat-och-löksallad.
Inez
Lättlagat och jättegott. Jag lagade enligt receptet, man hade bara en purjolök hemma, och det räckte. Vi åt spaghetti till, och hembakat bröd med soltorkade tomater.
Maria
Jättegott! Jag har soltorkade tomater i och steker kycklingen i hönsbuljong, salt och peppar.
Pernilla
Enkelt, snabbt och gott! Allra enklast om man använder färdiggrillad kyckling. Rekommenderas.
Catarina
Ma kan byta ut kycklingen mot bacon och det är fortfarande lika gott.
Emil
Pannis...Bör serveras med couscous..Mums fillibabba...
Tommie
Otroligt gott! Servera gärna med knapriga klyft potatis. Byt ut mot vispgrädde och snåla inte med peston. Serverade ovan till 20 personer det blev succé!
Vivi-ann