Persisk morotsmarmelad

God och exotisk marmelad med råvaror som morötter, äggvita, kardemumma och vaniljsocker. Denna persiska morotsmarmelad passar utmärkt till frukost eller som mellanmål på ett rostat bröd.

Ingredienser
1 sats
1 1/2 kg skalade morötter
2 dl vatten
1 1/2 kg socker
1 äggvita
2 tsk stött kardemumma
1 tsk vaniljsocker
Gör så här
Receptet inskickat av Inga Lindé, Sunderbyn.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Detta kan väl inte stämma? Socker fel?
Lejla
2018-02-07Hej Lejla! Detta recept är från en av våra besökare och vi har inte lagat det personligen. Men prova med mindre socker till en början. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-02-12Ska det verkligen vara 1½ kg socker?
Ann-sofie
2004-03-16