God och exotisk marmelad med råvaror som morötter, äggvita, kardemumma och vaniljsocker. Denna persiska morotsmarmelad passar utmärkt till frukost eller som mellanmål på ett rostat bröd.
Ingredienser
1 sats
1 1/2
kg
skalade morötter
2
dl
vatten
1 1/2
kg
socker
1
äggvita
2
tsk
stött kardemumma
1
tsk
vaniljsocker
Gör så här
Receptet inskickat av Inga Lindé, Sunderbyn.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
13
2 st
Kommentarer
Lejla
2018-02-07
Detta kan väl inte stämma? Socker fel?
Redaktionen ICAse
2018-02-12
Hej Lejla!
Detta recept är från en av våra besökare och vi har inte lagat det personligen. Men prova med mindre socker till en början. Lycka till! Hälsningar Michelle
Kommentarer
Lejla
2018-02-07Detta kan väl inte stämma? Socker fel?
Redaktionen ICAse
2018-02-12Hej Lejla! Detta recept är från en av våra besökare och vi har inte lagat det personligen. Men prova med mindre socker till en början. Lycka till! Hälsningar Michelle
Ann-sofie
2004-03-16Ska det verkligen vara 1½ kg socker?