Persiljefriterad brie med granatäpple och pistagehonung

Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Persiljefriterad brie med granatäpple och pistagehonung

Panko- och periljefriterad brieost som bara smälter i munnen. Panera osten med mjöl, ägg och panko som blandas med persilja. Den friterade osten serveras direkt med uppfriskande granatäppelkärnor, pistagenötter och söt honung. Det blir en helt perfekt kombination till den mjuka och härliga friterade brieosten.

Persiljefriterad brie med granatäpple och pistagehonung

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl granatäppelkärnor
1/2 dl pistagenötter
1/2 dl honung
200 g brieost
2 msk vetemjöl
1 ägg
1/2 kruka persilja
3/4 dl panko
ca 5 dl neutral olja (till fritering)

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Vad ska jag dricka till detta?

    Rolf

  • Grymt gott och ett riktigt bra recept! Vi bytte ut pankon mot polenta jag hade hemma istället. Gudomligt gott!

    Sofia

Näringsvärde per portion

Energi1757 KJ / 420 kCal
Fett28 g
Salt1 g
Kolhydrater28 g
Protein13 g

Testa liknande recept

  • Bakad brie med glöggrussin
    Betyg 2.9 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inbakad brie
    Betyg 3.3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad