Persikomaräng

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Persikomaräng

Fabulös maräng med saftiga persikor, syrlig citronjuice, grovhackade hasselnötter och frisk finhackad mynta. Du serverar den varm och garnerar med hasselnötter. En förträffande efterrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Persikomaräng

Ingredienser

4 portioner
1 stor burk konserverade persikor (à 825 g)
1/2 dl finhackad färsk mynta
1/2 dl pressad juice av citron
3 äggvitor
2 dl socker
1 dl grovhackade hasselnötter

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

2-3 tsk torkad mynta i st. f. färsk fungerade bra

Hans

2005-09-18

Testa liknande recept

Semifreddo
Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Sallad med chèvregratinerad paraguayos med chilihonung och hasselnötter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mascarpone- och jordgubbstårta
Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Schwarzwaldtårta
Betyg 4.6 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Fruktigt iste
Betyg 3.9 av 5.73 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad