Pepparrotsyoghurt med äpple och persilja

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pepparrotsyoghurt med äpple och persilja

En klick av den här krämiga såsen på steken eller fisken ger rätten en uppfriskande smak. Matyoghurt blandas med stingig pepparrot, syrliga äppelbitar och grann persilja och är sedan klar att avnjutas.

Pepparrotsyoghurt med äpple och persilja

Ingredienser

4 portioner
1 dl  gröna ärtor
2 dl  matyoghurt
3 msk  hackad persilja
1   rött äpple t ex Ingrid Marie
2 msk  riven pepparrot
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi334 KJ / 80 kCal
Fett3.4 g

Testa liknande recept

Grön ärtröra med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ärt- och pepparrotsdip
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crème ninon med skagenröra i baguette
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt laxrulle med ärt- och pepparrotskräm
Betyg 2.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Ostwurst med grönt ärtmos
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga