Pepparkaksgrissini med ädelostdipp

Servera pepparkaka och ädelost på nytt, roligt och lyxigt sätt! Pepparkaksgrissini får du enkelt genom att rulla och grädda stänger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krämig dipp på ädelost och créme fraiche. Njut!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Ingredienser
30 st
500 g färdig pepparkaksdeg
finrivet skal av 1 apelsin
Ädelostdipp
140 g ädelost
2 dl lätt crème fraiche
Gör så här
00:08:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
är det en glizzy i glaset eller fattar inte
Jonathan
2024-12-11Tyckte att röran blev för lös, svårt att få dippen att sitta kvar på grissinin ända fram till munnen. Provade med crème cheese andra gången o det föredrar jag. Med Skogaholms färdiga deg blev grissinin platta :( Med ICA:s egen deg bättre.
Lena
2012-12-15Fantastiskt gott! Rekommenderas verkligen.
Harald
2012-11-27