Pepparkaksgrissini med Àdelostdipp

Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Pepparkaksgrissini med Àdelostdipp

Servera pepparkaka och Àdelost pÄ nytt, roligt och lyxigt sÀtt! Pepparkaksgrissini fÄr du enkelt genom att rulla och grÀdda stÀnger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krÀmig dipp pÄ Àdelost och créme fraiche. Njut!

Ett recept frÄn:
Buffé nr 11, 2012

Pepparkaksgrissini med Àdelostdipp

Ingredienser

30 st
500 g fÀrdig pepparkaksdeg
finrivet skal av 1 apelsin

Ädelostdipp

140 g Àdelost
2 dl lÀtt crÚme fraiche

Gör sÄ hÀr

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Ă€r det en glizzy i glaset eller fattar inte

    Jonathan

  • Tyckte att röran blev för lös, svårt att få dippen att sitta kvar på grissinin ända fram till munnen. Provade med crème cheese andra gången o det föredrar jag. Med Skogaholms färdiga deg blev grissinin platta :( Med ICA:s egen deg bättre.

    Lena

  • Fantastiskt gott! Rekommenderas verkligen.

    Harald

Testa liknande recept

  • Pepparkaksgrissini
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svÄrighetsgrad
  • Hyvlade pepparkakor
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svÄrighetsgrad
  • Ädelostfyllda dadlar
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svÄrighetsgrad
  • IngefĂ€rscrisp med Ă€deldipp
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svÄrighetsgrad
  • Pepparkakswhoopie
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svÄrighetsgrad