Pepparkaksgrissini

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pepparkaksgrissini

Roliga och juliga pepparkaksgrissini som du dekorerar med kristyr och doppar i en fantastisk dipp gjord på crème fraiche och smakfull ädelost. En vinnande kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Pepparkaksgrissini

Ingredienser

1 sats
1 paket färdig pepparkaksdeg (à 500 g)
1 tub kristyr (tub à 125g)
150 g smulad ädelost
1 dl crème fraiche

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pepparkaksgrissini med ädelostdipp
    Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lyxig ostpaj
    Betyg 4.1 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grönsaksstavar med ädelostdipp
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad