Pastasoppa à la Cissi
Denna snabblagade, vegetariska pastasoppa à la Cissi kommer bli familjens nya favoriträtt! Fräs upp lök, paprika och svamp innan de får koka upp i buljong med vitlök och tomatkross. Krydda soppan när pastasnäckorna är klara och servera ihop med bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 grön paprika
1 burk skivade champinjoner (à 200 g)
1 msk olja
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater (à 400-500 g)
6 dl vatten
1 - 1 1/2 dl pastasnäckor (glutenfri)
1 - 1 1/2 tsk oregano
1 - 1 1/2 buljongtärningar
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Den här soppan är jättegod! Vi hade i en skvätt vinäger vilket resulterade i en ännu godare soppa. Vår tvååring åt också med god aptit.
Camilla
2009-10-05