Pastasoppa à la Cissi

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Pastasoppa à la Cissi

Denna snabblagade, vegetariska pastasoppa à la Cissi kommer bli familjens nya favoriträtt! Fräs upp lök, paprika och svamp innan de får koka upp i buljong med vitlök och tomatkross. Krydda soppan när pastasnäckorna är klara och servera ihop med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

Pastasoppa à la Cissi

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1   grön paprika
1   burk skivade champinjoner (à 200 g)
1 msk  olja
1   vitlöksklyfta
1   burk krossade tomater (à 400-500 g)
6 dl  vatten
1 - 1 1/2 dl  pastasnäckor (glutenfri)
1 - 1 1/2 tsk  oregano
1 - 1 1/2   buljongtärningar
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Den här soppan är jättegod! Vi hade i en skvätt vinäger vilket resulterade i en ännu godare soppa. Vår tvååring åt också med god aptit.

Camilla

2009-10-05

Testa liknande recept

Röd risotto med rispasta och bulgur
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kinesisk kycklingwok
Betyg 3.4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Champinjontortilla
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokta gröna linser
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklinggratäng med paprika, lök och citronpeppar
Betyg 3.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svartkål i ingefära och sesambuljong
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga