Pastasoppa à la Cissi

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Pastasoppa à la Cissi

Denna snabblagade, vegetariska pastasoppa à la Cissi kommer bli familjens nya favoriträtt! Fräs upp lök, paprika och svamp innan de får koka upp i buljong med vitlök och tomatkross. Krydda soppan när pastasnäckorna är klara och servera ihop med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

Pastasoppa à la Cissi

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 grön paprika
1 burk skivade champinjoner (à 200 g)
1 msk olja
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater (à 400-500 g)
6 dl vatten
1 - 1 1/2 dl pastasnäckor (glutenfri)
1 - 1 1/2 tsk oregano
1 - 1 1/2 buljongtärningar
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Den här soppan är jättegod! Vi hade i en skvätt vinäger vilket resulterade i en ännu godare soppa. Vår tvååring åt också med god aptit.

Camilla

2009-10-05

Testa liknande recept

Röd risotto med rispasta och bulgur
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kinesisk kycklingwok
Betyg 3.4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kokta gröna linser
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matig soppa på torkade kantareller med vitlöksrostat bröd
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bondsoppa med bönor och skinka
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cottage cheesefylld paprika
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga