Pastagratäng med spenat och cottage cheese

Krämig och god gratäng med tagliatelle, lagrad ost och muskotnöt. Denna pastagratäng med spenat och cottage cheese tillagar du relativt enkelt och dina gäster kommer garanterat att uppskatta middagen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
13 st*student kollar i kylen* Tror ni det funkar med prästost?
Elsa
Hej Elsa! Tack för din fråga! Prästost är lagrad ost så det funkar finfint med 2 dl av den. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Jag hade nog en för stor form så det blev torrt
Viktor
Bytte ut spenaten till ruccola istället och lite purjolök Västerbotten ost Jättegott
Iris
Grillat kyckling till det skulle passa bra :-)
Agnieszka
Jättegott👍😀
Ann-sofie
Kan man ha minikeso?
Lisa
Hej Lisa! Det går bra, gratängen blir nog aningen lösare eftersom minikeso är lite lösare i konsistensen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Nej, detta var mesigt och inte alls goda smakkombinationer!
Anna
Väldigt gott och enkelt! Nästa gång ska jag testa med bacon som rekommenderas i tidigare kommentarer.
Marie
Jättegott,tog till mig tipset om knaperstekt bacon i.Uppskattades av hela familjen.Ska snart göras hemma hos oss igen
Angela
Ständigt återkommande rätt på vårt bord. Pastan måste absolut vara Barillas spiralpasta "Girandole Torsades". Den ger en krispig god yta. Jag tar numera dubbla mängden spenat och mer pasta, kryddar extra i keso/spenatblandningen med italiensk salladskrydda.
Yvonne