Pasta med spets
![Pasta med spets](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_42876/cf_259/pasta_med_spets.jpg)
Stilig fjärilspasta med lätt tomatsås. Denna tomatsås får sin speciella smak från oliverna med ansjovis. Spännande, lättlagat och smakrikt. Servera din pasta med en blandad grönsallad.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002
![Pasta med spets](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_42876/cf_259/pasta_med_spets.jpg)
Ingredienser
4 portioner
380 g fjärilspasta
1 rödlök
1 msk olja
1 burk oliver med ansjovissmak (à 240 g)
1 förpackning krossade tomater (à 400 g)
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer