Pasta à la Maglia

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Pasta à la Maglia

En härligt god pastarätt med italienska smaker. Du kokar upp en sås av bland annat schalottenlök, vitlök, champinjoner, portabellosvamp, tomater och oregano. Servera sedan den krämiga såsen tillsammans med nykokt pasta.

Pasta à la Maglia

Ingredienser

4 portioner
2   finhackade schalottenlökar
1   finskuren vitlöksklyfta
2 dl  finskurna färska champinjoner
1 dl  finskuren portabellosvamp
1 dl  god olivolja
ev 1/2 dl  torrt, vitt vin
2   burkar hela, skållade tomater
salt och peppar
1 msk  hackad färsk oregano
4   port pasta till servering

Till servering

parmesan

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg om lämlig ost serveras till.
Gör glutenfri: byt ut pastan mot ris eller glutenfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostfylld portabella med risotto
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och vitlökschampinjoner
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med kasslerfräs
Betyg 2.6 av 5.
139 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig svamppasta med rucola
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Höstpasta med körvel och senap
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga