Pasta à la Maglia

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pasta à la Maglia

En härligt god pastarätt med italienska smaker. Du kokar upp en sås av bland annat schalottenlök, vitlök, champinjoner, portabellosvamp, tomater och oregano. Servera sedan den krämiga såsen tillsammans med nykokt pasta.

Pasta à la Maglia

Ingredienser

4 portioner
2 finhackade schalottenlökar
1 finskuren vitlöksklyfta
2 dl finskurna färska champinjoner
1 dl finskuren portabellosvamp
1 dl god olivolja
ev 1/2 dl torrt, vitt vin
2 burkar hela, skållade tomater
salt
peppar
1 msk hackad färsk oregano
4 port pasta till servering

Till servering

parmesan

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostfylld portabella med risotto
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med jordärtskockssås och portabello
Betyg 4 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strozzapreti med pancetta och råstekt kål
Betyg 3.5 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig svamppasta med rucola
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med kasslerfräs
Betyg 2.6 av 5.139 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad