Påsksoppa

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Påsksoppa

Här är en god påsksoppa med ansjovis, potatis, grädde, buljong, lök och gräslök. Påsksoppan är len och smakrik och ansjovisen ger den här soppan djupare smaker. Servera gärna med bröd och ost så har du en fullständig och suverän måltid.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Påsksoppa

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
6 potatisar
1 msk smör eller margarin
1 l grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 ask ansjovisfilé (à 125 g)
1 knippa gräslök
1 dl grädde

Till servering

ost
bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Morotssoppa med pinjenötter
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädelostsoppa
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk soppa
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tårtfyllning med fluff
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Långkål
Betyg 3.8 av 5.
47 personer har röstat
Under 60 min att tillaga