Påsksoppa

Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Påsksoppa

Här är en god påsksoppa med ansjovis, potatis, grädde, buljong, lök och gräslök. Påsksoppan är len och smakrik och ansjovisen ger den här soppan djupare smaker. Servera gärna med bröd och ost så har du en fullständig och suverän måltid.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Påsksoppa

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
6 potatisar
1 msk smör eller margarin
1 l grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 ask ansjovisfilé (à 125 g)
1 knippa gräslök
1 dl grädde

Till servering

ost
bröd

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs
Betyg 3 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad