Påsksallad

Betyg 2 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Påsksallad

Denna lättlagade sallad passar jättefint på påskbordet. Påsksalladen gör du på avokado, rucola och körsbärstomater och toppar med smakrik parmesanost och valnötter. Fräscht, gott och nyttigt!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1996

Påsksallad

Ingredienser

4 portioner
2 avokador
1 kruka rucolasallad eller annan god sallad
12 körsbärstomater
2 msk fin olivolja
1 msk pressad citron
10 tunna skivor parmesan eller liknande ost
2 msk valnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det är tårar gott.

    Hallo

Testa liknande recept

  • Spaghetti med ruccola och nötter
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tryffeldoftande sallad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grilloumi med honung och lime
    Betyg 3.5 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cathrines favoritpasta
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppel- och valnötssallad
    Betyg 3.8 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad