Påskkladdkaka

En festlig och påskig kladdkaka med vit choklad. Rivet citronskal ger kakan en syrlighet som tillsammans med chokladen blir ljuvligt fräsch och god. Garnera med påskgodis i glada färger.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1037 KJ / 248 kCal
Fett13 g
Salt0.27 g
Kolhydrater30 g
Protein3 g
Kommentarer
7 stSupergod påskkaka! & lite grädde på. Mums
Erna
Blev väldigt tunn kaka , men god 🐣
Liselott
När jag smakade på smeten tyckte jag att den var lite för söt så jag pressade även i saften från citronen. Kakan blev jättegod så det kan vara ett tips till den som önskar en mer syrlig smak.
Annika
Helt underbar 🥰 hade kinderägg, färska jordgubbar och smält choklad som garnering 😊 min sambo tyckte de var så gott så de blev hans nya favorit tårta till han fyller år 😊
Emelie
Jättegod! Men tänker byta smält choklad mot lakritssås som topping nästa gång.
Jenny
Väldigt god! Blandade lemoncurd med lite citronsaft och spritsade det ovanpå chokladen, kompletterade jättegott med lite sylighet. Sen skulle den nog gräddats mindre än 20 minuter, den blev lite torr.
Anna
Jätteenkel och god! Så fräscht med citronsmaken. Bytte små chokladägg mot minimarschmallows. Barnbarnen älskade det!
Kerstin