Påskdipp

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Påskdipp

Smarrig påskdipp av gröna ärter, finskuren gräslök och kvarg. Påskdippen serveras med stavar av paprika och fungerar lika bra som dipp under hela året.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Påskdipp

Ingredienser

8 portioner
250 g frysta gröna ärtor
2 msk finskuren gräslök
1 dl kvarg
2 tsk pressad citronjuice
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 gula paprikor

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi160 KJ / 40 kCal
Fett1.5 g
Kolhydrater4.4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Laxtårta med ärtkräm
Betyg 3.1 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomatsoppa med pasta och ostkräm
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kronärtskocksdip
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad lax med ärtpuré
Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fjärilens middag - pasta med fjärilskotlett
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jills laxmoussetoast
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad