Påskdipp

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Påskdipp

Smarrig påskdipp av gröna ärter, finskuren gräslök och kvarg. Påskdippen serveras med stavar av paprika och fungerar lika bra som dipp under hela året.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Påskdipp

Ingredienser

8 portioner
250 g  frysta gröna ärtor
2 msk  finskuren gräslök
1 dl  kvarg
2 tsk  pressad citronjuice
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
3   gula paprikor

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: ersätt kvarg med tofu.

Gör så här

Tips

Dippen kan mixas en dag i förväg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi160 KJ / 40 kCal
Fett1.5 g
Kolhydrater4.4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Snabbterrin med fisk
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatsoppa med pasta och ostkräm
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskocksdip
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sillröra med kavringssmul
Betyg 3.1 av 5.
110 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad lax med ärtpuré
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fjärilens middag - pasta med fjärilskotlett
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga