Påskdipp

6
0
Påskdipp

Smarrig påskdipp av gröna ärter, finskuren gräslök och kvarg. Påskdippen serveras med stavar av paprika och fungerar lika bra som dipp under hela året.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Påskdipp

Ingredienser

8 portioner
250 g frysta gröna ärtor
2 msk finskuren gräslök
1 dl kvarg
2 tsk pressad citronjuice
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 gula paprikor

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: ersätt kvarg med tofu.

Gör så här

Tips

Dippen kan mixas en dag i förväg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 160 KJ / 40 kCal
Fett 15 g
Kolhydrater 44 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden