Påskdipp

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
0
Påskdipp

Smarrig påskdipp av gröna ärter, finskuren gräslök och kvarg. Påskdippen serveras med stavar av paprika och fungerar lika bra som dipp under hela året.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Påskdipp

Ingredienser

8 portioner
250 g frysta gröna ärtor
2 msk finskuren gräslök
1 dl kvarg
2 tsk pressad citronjuice
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 gula paprikor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi160 KJ / 40 kCal
Fett1.5 g
Kolhydrater4.4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Laxtårta med ärtkräm
Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kronärtskocksdip
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fjärilens middag - pasta med fjärilskotlett
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jills laxmoussetoast
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Havtornsripplad cheesecake
Betyg 3.3 av 5.
113 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oströra
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga