Påskdipp

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Påskdipp

Smarrig påskdipp av gröna ärter, finskuren gräslök och kvarg. Påskdippen serveras med stavar av paprika och fungerar lika bra som dipp under hela året.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Påskdipp

Ingredienser

8 portioner
250 g  frysta gröna ärtor
2 msk  finskuren gräslök
1 dl  kvarg
2 tsk  pressad citronjuice
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
3   gula paprikor

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: ersätt kvarg med tofu.

Gör så här

Tips

Dippen kan mixas en dag i förväg.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi160 KJ / 40 kCal
Fett1.5 g
Kolhydrater4.4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Laxtårta med ärtkräm
Betyg 3.1 av 5.
47 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökta laxsnurror på kavring
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tomatsoppa med pasta och ostkräm
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Romröra
Betyg 2.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ljummen sallad med getostcrème
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskocksdip
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga