Påskdipp

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Påskdipp

Smarrig påskdipp av gröna ärter, finskuren gräslök och kvarg. Påskdippen serveras med stavar av paprika och fungerar lika bra som dipp under hela året.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2005

Påskdipp

Ingredienser

8 portioner
250 g frysta gröna ärtor
2 msk finskuren gräslök
1 dl kvarg
2 tsk pressad citronjuice
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 gula paprikor

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi160 KJ / 40 kCal
Fett1.5 g
Kolhydrater4.4 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Laxtårta med ärtkräm
    Betyg 3.2 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatsoppa med pasta och ostkräm
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rökta laxsnurror på kavring
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kronärtskocksdip
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad lax med ärtpuré
    Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ljummen sallad med getostcrème
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad