Parmesan & vitlöksröra

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Parmesan & vitlöksröra

Här har du en röra med mycket sälta! Färskost är den krämiga basen, som du sen smaksätter med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.

Parmesan & vitlöksröra

Ingredienser

10 portioner
200 g färskost
1 msk färskpressad citronsaft
1/2 dl finriven parmesan
1 vitlöksklyfta
2 - 3 grovhackade ansjovisfiléer
1 dl vatten
1 tsk svartpeppar
1 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • 1 dl vatten i gjorde ju att det bara blev en rinnig sås....:?!

    Carina

  • Låter gott ska testa direkt hur är det med hållbarhet i kylen? Iris

    Iris

    Hej Iris! Den håller sig bra i kylen minst i 2-3 dagar. Det är alltid bäst att titta-lukta-smaka för hållbarhetstestet! 😉 Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Finns det något bra substitut för ansjovisfiléerna?

    Rickard

    Hej Rickard! Sardeller går bra istället för ansjovis. Hoppas att du gillar röran! Hälsningar Elina

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Mango- & chilidipp med färskost
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matig bagel med avokado och ägg
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Färskostdipp - japanese style
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tahini & citronröra med färskost
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Het srirachadipp med färskost
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad