Parmesan & vitlöksröra

Här har du en röra med mycket sälta! Färskost är den krämiga basen, som du sen smaksätter med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.

Gör så här
Har du lagat receptet?

Här har du en röra med mycket sälta! Färskost är den krämiga basen, som du sen smaksätter med parmesan, citronsaft, pressad vitlök och grovhackade ansjovisfiléer.

Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 st1 dl vatten i gjorde ju att det bara blev en rinnig sås....:?!
Carina
Låter gott ska testa direkt hur är det med hållbarhet i kylen? Iris
Iris
Hej Iris! Den håller sig bra i kylen minst i 2-3 dagar. Det är alltid bäst att titta-lukta-smaka för hållbarhetstestet! 😉 Hälsningar Elina
ICA-köket
Finns det något bra substitut för ansjovisfiléerna?
Rickard
Hej Rickard! Sardeller går bra istället för ansjovis. Hoppas att du gillar röran! Hälsningar Elina
ICA-köket