Matig bagel med avokado och ägg

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Matig bagel med avokado och ägg

En avokadobagel med ägg är perfekt för dig som är i full rörelse under dagen och inte har tid att stanna upp och stå flera timmar i köket. Ett enkelt mellanmål som mättar bra när du behöver fylla på med energi.

Matig bagel med avokado och ägg

Ingredienser

4 portioner
4   små avokador
färskpressad citronsaft
4   droppar tabasco
salt
peppar
4   ägg
4   bagels
300 g  naturell färskost
1/2   ask vattenkrasse (à ca 50 g)
1/2   kruka krasse (gärna röd shisokrasse)
olivolja

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Recept och bild i samarbete med Philadelphia.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3031 KJ / 724 kCal
Fett51 g
Salt2 g
Kolhydrater44 g
Protein20 g

Testa liknande recept

Bagel med rostbiff och färskost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bagel med cocktailtomater och jordgubbar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svampsoppa med svampbruschetta 
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oreo & marshmallows bagel
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskostdipp - japanese style
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad blomkålssoppa
Betyg 4.6 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga