Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Parmaskinka med pestobönor

Om du är sugen på något italienskt så är det här ett toppenrecept. Laga till parmaskinka med pestobönor och lägg sedan upp skinkan och bönorna på en baguette. Supergott och passar utmärkt att servera som förrätt.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av och skölj bönorna i kallt vatten. Blanda bönorna med pesto och sambal. Smaksätt med citronjuice, salt och nymalen svartpeppar.
  2. Lägg upp parmaskivorna på skivad baguette. Skeda på chilipestobönorna. Garnera gärna med små basilikablad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk naturella vita bönor eller kidneybönor (à 410 g)
  • 3 msk pesto
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk pressad citronjuice
  • 1 pkt parmaskinka (à 80 g)
  • salt och peppar
  • baguetteskivor
  • ev färsk basilika till garnering
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare