Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika
Laxfiléer med pecorinoost och basilika omlindade med smakrik parmaskinka, en laxrätt med plus i kanten. Du tillagar den parmalindade laxen i ugnen där pecorinoosten får härligt mjuk konsistens och parmaskinkan ger av sig av sin goda sälta.
Ingredienser
8 portioner
8 färska eller djupfrysta bitar laxfilé utan skinn och ben (à ca 150 g)
200 g pecorinoost
1 kruka basilika
2 tsk salt
1/2 tsk grovmald svartpeppar
8 tunna skivor parmaskinka
2 dl vitt vin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Detta föll inte mig i smaken. Alla ingredienser var för sig är goda men tillsammans..... nej tack.... inget jag lagar igen.
Åsa
2007-02-25Gott tyckte vi alla i familjen. Vi gjorde potatistoppar till och en god sallad
Maud
2007-01-28Jättegott recept. Vi brukar göra potatismos till, som vi spritsar ut på en plåt sätter i ugnen. Festligt och gott!
Ann-christin
2005-10-11