Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
4
Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika

Laxfiléer med pecorinoost och basilika omlindade med smakrik parmaskinka, en laxrätt med plus i kanten. Du tillagar den parmalindade laxen i ugnen där pecorinoosten får härligt mjuk konsistens och parmaskinkan ger av sig av sin goda sälta.

Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika

Ingredienser

8 portioner
8 färska eller djupfrysta bitar laxfilé utan skinn och ben (à ca 150 g)
200 g pecorinoost
1 kruka basilika
2 tsk salt
1/2 tsk grovmald svartpeppar
8 tunna skivor parmaskinka
2 dl vitt vin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Detta föll inte mig i smaken. Alla ingredienser var för sig är goda men tillsammans..... nej tack.... inget jag lagar igen.

Åsa

2007-02-25

Gott tyckte vi alla i familjen. Vi gjorde potatistoppar till och en god sallad

Maud

2007-01-28

Jättegott recept. Vi brukar göra potatismos till, som vi spritsar ut på en plåt sätter i ugnen. Festligt och gott!

Ann-christin

2005-10-11

Testa liknande recept

Lax med parmatäcke
Betyg 3.3 av 5.
28 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Omelett med basilika, getost och parmaskinka
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmaklädd bananschalottenlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pasta med lax, kål och pesto
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmaskinka med pestobönor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga