Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika

Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika

Laxfiléer med pecorinoost och basilika omlindade med smakrik parmaskinka, en laxrätt med plus i kanten. Du tillagar den parmalindade laxen i ugnen där pecorinoosten får härligt mjuk konsistens och parmaskinkan ger av sig av sin goda sälta.

Parmalindade laxfiléer med pecorino och basilika

Ingredienser

8 portioner
8 färska eller djupfrysta bitar laxfilé utan skinn och ben (à ca 150 g)
200 g pecorinoost
1 kruka basilika
2 tsk salt
1/2 tsk grovmald svartpeppar
8 tunna skivor parmaskinka
2 dl vitt vin

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Detta föll inte mig i smaken. Alla ingredienser var för sig är goda men tillsammans..... nej tack.... inget jag lagar igen.

    Åsa

  • Gott tyckte vi alla i familjen. Vi gjorde potatistoppar till och en god sallad

    Maud

  • Jättegott recept. Vi brukar göra potatismos till, som vi spritsar ut på en plåt sätter i ugnen. Festligt och gott!

    Ann-christin

Testa liknande recept

  • Parmaklädd bananschalottenlök
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med lax, kål och pesto
    Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Basilika- och parmalindad grissini
    Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Italiensk fylld filé
    Betyg 3.7 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad