Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Hokifilé med färsk basilika som inlindas i parmaskinka innan tillagning blir en njutning för gommen vid servering tillsammans med en kräm på kronärtskockor och vitlök. Ditt nya recept är Parmalindad hoki med kronärtskockskräm, varsågod!

Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Ingredienser

4 portioner
400 g djupfryst hokifilé
1/2 kruka basilika
1 tsk salt
1 krm peppar
8 stora skivor parmaskinka
1 msk olja

Kräm

1 burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
1 vitlöksklyfta
1 msk pressad saft av citron
1/2 dl olivolja
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1/2 kruka basilika

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott och nyttigt, men jag avstod från att använda olivolja i kronärtskockskrämen för att minska på fettet vilket gick bra ändå.

    Susanna

Testa liknande recept

  • Röra på kronärtskockshjärtan
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kräm på inlagd kronärtskocka
    Betyg 3.3 av 5.69 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nygrillad karré med getost och tomat
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad