Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Paprikapizza med skinka

Pizza som hela familjen kommer älska! Kavla ut den färdiga pizzadegen, lägg på ingredienserna och in i ugnen så är middagen snart redo att serveras. Toppa pizzan med skinkan när den är färdigbakad. Buon appetito!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 51, 2017
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på ugnen enligt anvisningen på pizzaförpackningen.
  2. Pizza: Rulla ut degarna med bakplåtspappret och lägg på plåtar.
  3. Bred tomatsåsen på pizzadegarna.
  4. Dela kärna ur och skär paprikorna i bitar. Fördela dem på pizzorna och toppa med osten.
  5. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  6. Sallad: Skär vitkålen tunt och blanda med olja och vinäger, salta och peppra.
  7. Toppa de gräddade pizzorna med skinka och servera med pizzasalladen.

För alla

Rätten är fri från laktos och ägg men innehåller gluten.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Tips

Blanda vitkålssalladen med salladskrydda. Toppa pizzan med oregano eller timjan.

Ingredienser

Portioner: 4
Pizza
  • 1100 g familjepizzakit med tomatsås
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 150 g riven pizzaost
Sallad
  • ca 300 g vitkål
  • 1 msk olja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt
  • peppar
Tillbehör
  • 2 förp, rökt skivad skinka (à 150 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3404 kJ / 805 kCal

Klimatguide

1,4 - 2,4 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer