Paprikadressing
![Paprikadressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Genom att värma paprikan, löken och fonden tillsammans med oljan lockar du fram smakerna och mixar dem sedan ordentligt. Dressingen blir ett bra komplement till en fräsch sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1997
![Paprikadressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 paprika
1 msk olja
1 msk finhackad lök
2 dl vatten
1 msk kycklingfond
Gör så här
Tips
Gör gärna flera paprikadressingar i olika färger. Tyvärr blir dressing på grön paprika inte särskilt lyckad. Vill du ha en grön sås, prova gräslöksoljan i stället.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Lite mindre vatten än vad som står i receptet, smaka av med vinäger.
Conny
2003-07-22