Paprikadressing

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Paprikadressing

Genom att värma paprikan, löken och fonden tillsammans med oljan lockar du fram smakerna och mixar dem sedan ordentligt. Dressingen blir ett bra komplement till en fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1997

Paprikadressing

Ingredienser

4 portioner
1   paprika
1 msk  olja
1 msk  finhackad lök
2 dl  vatten
1 msk  kycklingfond

Gör så här

Tips

Gör gärna flera paprikadressingar i olika färger. Tyvärr blir dressing på grön paprika inte särskilt lyckad. Vill du ha en grön sås, prova gräslöksoljan i stället.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Lite mindre vatten än vad som står i receptet, smaka av med vinäger.

Conny

2003-07-22

Testa liknande recept

Tomat- och paprikasoppa med frasig baguette
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gul gaspachodressing
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad gazpacho
Betyg 2.8 av 5.
74 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kolja med sötsura grönsaker
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kreolsk korvgryta
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Manhattansallad
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga