Pappas paj

Denna paj är en syrlig och frisk smulpaj med jordgubbar och rabarber. Mer midsommar kan det knappast bli!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?

Denna paj är en syrlig och frisk smulpaj med jordgubbar och rabarber. Mer midsommar kan det knappast bli!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Har du lagat receptet?
Kommentarer
19 stMycket god paj
Wide
Bästa pajen!
Christina
Mycket god ofrisk smak
Britt-mari
Vi älskar denna paj varit med i många år nu. Suverän till midsommar m.m.
Jennie
Väldigt gott, uppskattat av gästerna.
Sofia
Oerhört gott och enkelt recept alla tider på året (även med fryst rabarber och dito jordgubbar). Men i ugnen behöver pajen vara inne minst 30 minuter om inte mer för att bli färdig.
Nea
Hej! Vore toppen om mängden rabarber kunde anges i gram! Tack!
Nathalie
Hej Nathalie! Vi har nu uppdaterat receptet med mängden rabarber i gram. 1/2 l rabarber motsvarar ca 250 g. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Blev grymt besviken! Rabarbern hade behövt förkokta lite, då de var hårda.... skivade dem i cirka 3 mm tjocka slantar.... potatismjölet sög upp för lite av vätskan, så den blev soppig i botten!
Helena
God men i traditionell ugn som jag förutsätter gröddningstiden måste den vara inne 40 minuter.
Nea
Supergott! Rabarber och jordgubbar tillsammans är definitivt en lyckad kombo!
Olga