Papaya con mango | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Papaya con mango

Papaya con mango är ett recept på en fräsch sallad som passar bra som tillbehör till fisk och kött. Salladen gör du av papaya, mango, lök, koriander och röd paprika. Friskt och gott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala, kärna ur och skär papaya och mango i tärningar.
  2. Finhacka lök, koriander och urkärnad paprika.
  3. Blanda alla ingredienserna i en skål. Salta och peppra och så är denna friska sallad färdig. Den passar till både fisk och kött.

Tips

Man kan även använda grön paprika och 1/2 tsk finhackad färsk, stark chilipeppar (för 2 port). Pröva dig fram!

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 papaya
  • 1 mango
  • 1 lök
  • 1 tsk färsk, hackad koriander
  • 1 msk finhackad röd paprika
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan