Pannacottapaj med pistage, choklad och hallon

Smarrigare pannacottapaj med vit choklad än denna hittar du inte. Pannacottapajen passar bra till efterrätt på nyår men du kan naturligtvis servera den hela året. Toppa pajen med pannacotta med fräscha hallon och gärna mynta.

Gör så här
00:20:00
00:20:00
00:05:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
20 stBästa gott
Michael
Det heter inte GELANTIN. Det heter GELATIN.
Ingrid
Hej Ingrid! Ja såklart att det heter gelatin. Tack, nu är receptet uppdaterat med rätt stavning. Hälsningar Harriet
ICA-köket
Varför kan man inte skriva ut receptet på papper?????????????????????????????????????????????????????????????+
Barbro
Hej Barbro! Om du klickar på de tre små prickarna under eller vid receptbilden dyker "Skriv ut" upp. Lycka till! Hälsningar Harriet
ICA-köket